Hvordan er det å jobbe hos oss?

Våre ansatte er viktige ambassadører for selskapets verdier og vi ser etter personer som motiveres av å skape gode opplevelser for gjestene våre, yte god service, følge rutiner og retningslinjer, og trives i et hektisk og spennende miljø på flyplass.

Våre ansatte tar initiativ til å bli kjent med gjesten og gir forslag og anbefalinger for å gjøre gjesteopplevelsen enda bedre. Vi søker medarbeidere som er engasjerte og ansvarsfulle, opptatte av å hjelpe både gjester og kollegaer, og som er glade i å jobbe med salg.

Pålitelighet, lidenskap, åpenhet, og empati er egenskaper som verdsettes høyt hos oss. I tillegg må man trives med et hektisk tempo og travle gjester som besøker oss fra hele verden. Våre ansatte må ha ID-kort fra Avinor og for å få utstedt det må man ha plettfri vandel. 

Rekruttering?

Ledige stillinger utlyses på vår hjemmeside og NAV, og de fleste stillinger utlyses også på FINN. 

Følg med på vår hjemmeside eller følg vår bedriftsprofil på FINN for å få beskjed om når nye stillinger legges ut.

 

Vi opererer på Oslo Lufthavn Gardermoen, Bergen Lufhavn Flesland, og Sola Lufthavn Stavanger. 

 

 

Ofte stilte spørsmål

ID kort

Man må ha gyldig adgangskort, ID-kort, fra Avinor for å jobbe på flyplass. For å få utstedt ID-kort må Luftfartstilsynets bakgrunnssjekk være godkjent og obligatoriske kurs være gjennomført.

For å få godkjent bakgrunnssjekken må man ha plettfri vandel med en uttømmende politiattest. En uttømmende politiattest viser alle straffereaksjoner for alle typer lovbrudd, unntatt forenklet forelegg, uansett hvor langt tilbake i tid straffereaksjonen var.

Hvis man ikke er norsk statsborger, må man ha bodd i Norge eller et annet EØS-land de siste fem år.

Søknadsprosessen for ID-kort forventes å ta mellom 4-6 uker.

 

Hvordan får jeg vite om nye stillinger?

Nye stillinger publiseres på vår hjemmeside og NAV, og de fleste stillinger utlyses også på FINN.

Følg med på vår hjemmeside eller følg vår bedriftsprofil på FINN for å få beskjed når nye stillinger legges ut.

 

Arbeidstider

En flyplass er åpen fra tidlig morgen til sent på kveld og våre ansatte jobber både dag og kveld, samt helger. Det utarbeides vaktplaner som sikrer at arbeidsmiljøloven og annen lovgivning følges, og at de ansatte får en god balanse mellom jobb og fritid.  

 

Opplæring og utvikling

Våre ansatte får grundig opplæring gjennom vår e-læringsportal, opplæring på arbeidsplassen, ulike klasseromskurs, og lederutviklingsprogrammer. HMSHost-Umoe eies av to store, internasjonale serveringskonsern med gode karrieremuligheter både i Norge og internasjonalt.

 

Reisevei til Oslo lufthavn Gardermoen

Som ansatt på Oslo lufthavn Gardermoen får man rabatt på Flytoget. 

LinkedIn

Kontakt HR-avdelingen